Introduksjon av flere funksjoner til XPZ laboratorieglassvasker

Introduksjon til støping og bunnskråningsdesign av rengjøringshulrommet til XPZflaskevasker

Hulromspressstøping: XPZflaske vaskemaskinvedtar integrert kompresjonsstøping indre hulrom design, 316L rustfritt stål speil overflatebehandling, ingen sveisepunkter, speil overflate design gjør rester ingen steder å skjule
Bunnskråningsdesign: Bunnen av hulrommet er utformet med en skråning som har en viss vinkel for å akselerere dreneringshastigheten, slik at det ikke er restvann i bunnen av hulrommet under drenering, og det vil ikke være vannakkumulering i hulrommet.

Skuffe-type væskeoppbevaringsskap: Utstyrt med et skuffe-type væskeoppbevaringsskap, kan rengjøringsmidlet plasseres i væskelagringsskapet, som er tryggere og mer ryddig.

Kjemisk hjelpemiddelsensor: Det kjemiske hjelpemiddelet er utstyrt med et flytenivåkontrollsystem i rustfritt stål for å overvåke gjenværende mengde kjemisk hjelpemiddel i sanntid.Når den gjenværende mengden av det kjemiske hjelpemidlet er utilstrekkelig, vil maskindriftsgrensesnittet be om at rengjøringshjelpemidlet er utilstrekkelig.

På dette tidspunktet må rengjøringshjelpemidlet skiftes ut i tide.agent, for ikke å påvirke rengjøringskvaliteten.
Sacs filter, søppeloppsamlingsbeger: Bunnen bruker en Sacs søppeloppsamlingskopp for å samle opp store og uløselige rester, og forhindrer at rester kommer inn i sirkulasjonssystemet og påvirker renseeffekten.Den avtakbare designen kan tas ut direkte etter rengjøring og helles ut. Restene i søppeloppsamlingskoppen er fine.

Varmeisolerende, lydabsorberende og flammehemmende bomullsdesign: Hele serien avvaskemaskiner for glassav XPZ er dekket med varmeisolerende, lydabsorberende og flammehemmende bomull, som reduserer driftsdesibelen til under 30 desibel.Fordi rengjøringstemperaturen i hulrommet kan nå opp til 93 grader Celsius, på grunn av varmeledning av rustfritt stål Med funksjonen av varmeisolerende bomull, selv om den går kontinuerlig i en dag, vil varmen ikke ledes til det ytre skallet av maskinen.

Planlagt rengjøring: Hele serien med flaskevaskemaskiner til XPZ er utstyrt med planlagt rengjøringsfunksjon.Du kan angi hvor lenge eller når du skal starte automatisk rengjøring.Følelsen av bruk er sterkere.

In-situ tørkesystem: XPZ-flaskevaskemaskinen kan tørke automatisk etter rengjøring.Tørketiden og tørketemperaturen kan justeres.Tørkesystemet har et tre-lags luftfiltreringssystem, hvorav dobbeltlags hepa-filterbomull kan blokkere de fleste mikropartikler i luften hindre forurensning av rengjorte flasker.
Automatisk avstengingsfunksjon: Hele serien med flaskevaskemaskiner til XPZ er utstyrt med automatisk avstengingsfunksjon.Når maskinen er i standby-tilstand, teller den automatisk.Når standby-tiden når den automatiske avstengingstiden som er stilt inn i flaskevaskemaskinen, vil maskinen slå seg av automatisk.Den automatiske avstengningstiden kan settes opp.

 


Innleggstid: 31. juli 2023