Hvordan velge rengjøringsmiddel for glassvaskemaskin?Hvordan betjene og vedlikeholde den?

Når du velger et rengjøringsmiddel for envaskemaskin for laboratorieglass, bør du vurdere følgende faktorer:

1. Sammensetningen av rengjøringsmidlet: Velg et rengjøringsmiddel som er egnet for rengjøring av glass, og velg et produkt som er ikke-etsende og ikke etterlater skadelige stoffer.Unngå å bruke rengjøringsmidler som inneholder oksidanter eller sterke syrer og alkalier for å unngå skade på glass.

2. Rengjøringseffekt: Velg et rengjøringsmiddel som effektivt kan fjerne smuss, fett og andre forurensninger.Rengjøringseffektiviteten kan vurderes basert på rengjøringsmiddelets instruksjoner eller andre tilbakemeldinger fra brukeren.

3. Maskinkrav: Sørg for at det valgte rengjøringsmidlet er kompatibelt medvaskemaskin for laboratorieglassog oppfyller produsentens krav.Noen maskiner kan ha begrensninger eller anbefalinger for spesifikke typer rengjøringsmidler.
  
Driftsprosedyrer inkluderer vanligvis følgende trinn:

1. Forbehandling: Foreløpig rengjør glassvarene som må rengjøres, for eksempel å skylle bort mesteparten av restene med vann først.

2. Tilsett rengjøringsmiddel: I henhold til instruksjonene for rengjøringsmiddel, tilsett en passende mengde rengjøringsmiddel i vaskemaskinen.Følg produsentens anbefalinger for riktig konsentrasjon.

3. Lastekar: Plasser glassene som skal rengjøres ilab flaske vaskemaskin, pass på at det ikke er overfylt slik at vannstrømmen og rengjøringsmiddelet kan komme i full kontakt med overflaten til hvert kar.

4. Velg program: Velg passende rengjøringsprogram i henhold til funksjonen.Vanlige alternativer inkluderer ekspressvask, kraftvask eller spesifikke typer oppvask.

5. Start rengjøringen: lukk døren til vaskemaskinen og start rengjøringsprogrammet.Vent til rengjøringen er fullført i henhold til tiden og kravene til det valgte programmet.

6. Slutt på rengjøring: Etter rengjøring åpner du døren til vaskemaskinen og tar ut det rene glasset.Sjekk at redskapene er tørre og fri for rester

Rutinemessig vedlikeholdsarbeid inkluderer:

1. Regelmessig rengjøring av vaskemaskinen: I henhold til produsentens anbefalinger må du regelmessig rengjøre innsiden av vaskemaskinen, inkludert filterskjermen, dyser og andre nøkkelkomponenter.Dette bidrar til å opprettholde ytelsen og levetiden til vaskemaskinen.

2. Kontroller tilførselen av rengjøringsmiddel: sjekk regelmessig tilførselen av rengjøringsmiddel, og legg til eller skift ut rengjøringsmiddel i tide.

3. Feilsøking og vedlikehold: Hvis rengjøringsmaskinen går i stykker eller ytelsen avtar, utfør feilsøking og vedlikehold i tide for å sikre normal drift.

4. Regelmessig kalibrering: I henhold til produsentens anbefaling bør rengjøringsmaskinen kalibreres regelmessig for å sikre konsistensen av rengjøringseffekt og ytelse.

5. Rengjøring rundt vaskemaskinen: hold området rundt vaskemaskinen rent, og fjern støv og smuss regelmessig.Dette bidrar til å redusere risikoen for at forurensninger kommer inn i rengjøringsmaskinen.

de

Vær oppmerksom på at ovenstående er generelle anbefalinger, og spesifikke driftsprosedyrer og rutinemessig vedlikehold kan variere for forskjelligevaskemaskiner for glass.Det anbefales å se i brukermanualen til rengjøringsmaskinen du bruker eller kontakte produsenten.

avsadv


Innleggstid: 11. september 2023